Betaalwijzen bij Viruspreventiescherm.nl. Bij www.viruspreventiescherm.nl heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Alle betaalmogelijkheden zijn kosteloos:

-Creditcard: Op www.viruspreventiescherm.nl kun je  gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij www.viruspreventiescherm.nl zeer veilig.

-iDEAL: Dit is de snelste manier van online betalen. Je rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. De deelnemende banken zijn ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Regiobank, SNS bank, Bunq, KNAB, Triodos Bank, Rabobank en Van Lanschot. 
www.viruspreventiescherm.nl stuurt je na het bevestigen door naar de pagina van jouw bank. Je logt in middels hetzelfde proces als gewend van de betreffende bank en de betaling wordt direct uitgevoerd.

-PayPal: Hier heb je wel een PayPal-account voor nodig. Wanneer je deze hebt kan je op www.viruspreventiescherm.nl betalen met je PayPal tegoed of via je aangesloten creditcard op je account. Dit is ook een snelle manier van betalen.

-Op factuur: Bedrijven kunnen bij www.viruspreventiescherm.nl kiezen voor betaling op factuur. U krijgt na uw bestelling een factuur van ons toegezonden met een betalingslink.